Effen tapijt

Een effen tapijt past vast in het interieur van uw woonkamer. Bij Omid Carpets vindt u tal van kwaliteitsvolle tapijten tegen scherpe prijzen. U bestelt uw nieuw tapijt eenvoudig online en wij zorgen voor een gratis levering aan huis. Kies vandaag nog uw favoriete tapijt.

Een betaalbaar effen tapijt voor elke woonkamer

Bij Omid Carpets vindt u diverse kleuren tapijten van het merk Obsession. Wanneer u kiest voor een effen tapijt van dit merk, bent u zeker van een zacht resultaat voor uw voeten dat past bij uw interieur. We bieden verschillende materialen aan, zoals polyester, wol en polypropyleen. U kiest ofwel een effen tapijt dat machinaal is geweven of een handgeknoopt Indisch tapijt. De tapijten zijn steeds beschikbaar in verschillende formaten en zijn geschikt voor vloerverwarming.

Koop snel uw tapijt online of in de winkel

Bij Omid Carpets heeft u een ruime keuze aan vloerkleden in elke prijscategorie. U kiest bij ons een effen tapijt in een kleur en stof, die bij uw interieur en levensstijl past. Naast tapijten voor de woonkamer verkopen we ook mooie vloerkleden en kussens voor in de slaapkamer. U bestelt uw tapijt veilig online in onze webshop of u komt langs in onze winkel in Deurne. Heeft u nog vragen over onze service? We helpen u graag verder op het nummer +32 3 238 93 47.

Bekijk ook

effen vloerkleden | goedkope tapijten antwerpen | groen vloerkleed