Effen vloerkleden

Wilt u effen vloerkleden kopen voor uw woning of bedrijf? Dan komt u langs bij Omid Carpets voor een zijdezacht resultaat. We bieden verschillende kleuren en patronen aan in onze winkel in Deurne. Daarnaast is het mogelijk om uw vloerkleden online te bestellen in onze webshop.

Effen kwaliteitsvolle vloerkleden van Obsession

Vloerkleden in een effen kleur passen in zowat elk interieur. In de online webshop van Omid Carpets bieden we verschillende kleuren hoogpolige tapijten aan van het merk Obsession. Deze effen vloerkleden zijn zeer zacht en zijn eenvoudig in onderhoud. Daarnaast verschuiven ze niet makkelijk, waardoor er geen slipgevaar is. Bovendien zijn al onze effen vloerkleden geschikt voor vloerverwarming en stralen ze luxe uit. Dit steeds aan een zeer scherpe prijs.

Betaal uw tapijt veilig online in de webshop

Droomt u van een roze vloerkleed? Of toch liever een grijs exemplaar? Wat uw lievelingskleur ook is,  we hebben vast een tapijt voorradig dat bij u smaak past. In onze webshop ziet u steeds hoeveel stuks er beschikbaar zijn en kiest u de afmetingen voor al uw effen vloerkleden. U betaal veilig via een van de betaalopties en vervolgens leveren we uw tapijten gratis bij u thuis in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Levering aan de rest van Europa vereist een verzendingsvergoeding. Wilt u graag deskundig aankoopadvies? Kom dan zeker langs in onze winkel in Deurne. Heeft u nog vragen? We beantwoorden ze graag op +32 3 238 93 47.

Bekijk ook

goedkope tapijten antwerpen | groen vloerkleed | grote tapijten