Goedkope tapijten Antwerpen

Bent u op zoek naar goedkope tapijten voor uw woonkamer in de omgeving van Antwerpen? Kom dan langs bij Omid Carpets in Deurne! We hebben een groot aanbod aan vloerkleden in elke stijl. U koopt uw tapijt in onze winkel of bestelt uw favoriete item eenvoudig online.

Goedkope tapijten van Obsession in Antwerpen

Bij Omid Carpets vindt u verschillende collecties van merken zoals Obsession, Pierre Cardin, etc. Deze tapijten zijn van een hoogwaardige kwaliteit en zijn een ware streling voor het oog. U vindt verschillende goedkope tapijten in diverse kleuren en motieven voor uw woonkamer nabij Antwerpen of in onze webshop. Hier ziet u meteen hoeveel tapijten er nog beschikbaar zijn en kiest u zelf het formaat. We hebben vloerkleden in verschillende materialen en ook voor een handgeknoopt exemplaar kunt u bij ons terecht. Al onze tapijten zorgen voor zacht resultaat aan uw voeten, waar u jarenlang van geniet.

Kom uw toekomstig vloerkleed testen in onze winkel

Al onze goedkope tapijten vindt u in onze winkel in Deurne, een district van Antwerpen. Hier vindt u ons groot gamma aan vloerkleden en ontdekt u de stof en kleur die het beste bij uw interieur past. In onze winkel geven we steeds een uitgebreid advies, zodat u de juiste keuze maakt. Daarnaast is het ook mogelijk om onze collectie online te bekijken en meteen uw favoriet tapijt te bestellen. U betaalt via een van de verschillende betalingssystemen en vervolgens leveren we al uw goedkope tapijten gratis vanuit Antwerpen bij u thuis in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Levering aan de rest van Europa vereist een verzendingsvergoeding. Heeft u vragen over de levering aan huis of onze service? We helpen u graag verder op +32 3 238 93 47.

Bekijk ook

groen vloerkleed | grote tapijten | hoogpolig tapijt