Groen vloerkleed

Bent u op zoek naar een blauw, groen of rood vloerkleed voor uw woonkamer? Ga dan snel langs bij Omid Carpets en maak uw keuze in ons ruim aanbod aan tapijten. Droomt u van een echt handgeknoopt Perzisch tapijt of wilt u een origineel vloerkleed voor de kinderkamer? Ook dan bent u van harte welkom!

Bij Omid Carpets vindt u een blauw, groen of rood vloerkleed van een hoogwaardige kwaliteit

Bij Omid Carpets hebben we een ruim aanbod aan hoogpolige tapijten in verschillende effen kleuren. Wenst u een blauw, groen of rood vloerkleed? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze tapijten van het merk Obsession. Er zijn verschillende materialen voor uw tapijt beschikbaar, zoals wol, polyester en polypropyleen. Al onze vloerkleden zijn gemaakt met de modernste technieken en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. U kiest hierbij uit een machinaal geweven tapijt of een handgeknoopt tapijt. Zo bent u zeker van een tapijt dat zijn kleuren door de jaren heen niet verliest. Daarnaast zijn al onze vloerkleden geschikt voor vloerverwarming en blijven ze stevig op de grond liggen, zodat er geen struikelgevaar is.

Bekijk ons aanbod online en haal uw lievelingstapijt snel in huis

Droomt u van een groen, rood of blauw vloerkleed in uw woning? Bekijk dan snel ons uitgebreid online aanbod. Hier ziet u ook hoeveel stuks er nog voorradig zijn en wat de beschikbare afmetingen zijn. Heeft u uw droomtapijt gevonden? Voeg deze dan toe aan de winkelmand en betaal al uw tapijten of kussens voor de woonkamer of slaapkamer veilig via een van de verschillende betaalmethodes. Wilt u toch graag advies over de aankoop van uw groen, blauw of rood vloerkleed? Kom dan langs in onze winkel in Deurne en vraag naar het advies van onze specialisten of bel met een van onze medewerkers op het nummer +32 3 238 93 47.

Bekijk ook

grote tapijten | hoogpolig tapijt | klassieke tapijten