Hoogpolig tapijt

Bij Omid Carpets vindt u altijd een hoogpolig tapijt, dat past bij uw interieur. U heeft keuze uit verschillende effen tapijten, maar kleurschakeringen en patronen zijn ook mogelijk. U koopt uw tapijt bij ons tegen een zeer voordelige prijs en een uitstekende kwaliteit. Bekijk snel ons aanbod online of kom langs in onze winkel in Deurne.

Een hoogpolig tapijt van Obsession voor een onderhoudsvriendelijk resultaat

Bij Omid Carpets vindt u verschillende hoogpolige vloerkleden van het merk Obsession. U heeft keuze uit een ruim assortiment aan kleuren en patronen en dit voor een zeer scherpe prijs. Bij Omid Carpets geloven we immers dat iedereen recht heeft op de luxe van een zijdezacht tapijt. Uw hoogpolig tapijt is steeds machinaal geweven aan de hoogste kwaliteit, waardoor u jarenlang kan genieten van een prachtig vloerkleed. Het grote voordeel van een hoogpolig tapijt is dat deze niet makkelijk vuil opneemt en dat het eenvoudig te onderhouden is. U haalt dus steeds een kindvriendelijk tapijt in huis!

Bestel uw tapijt online en krijg een gratis levering aan huis

Heeft u het hoogpolig tapijt van uw keuze in onze webshop gevonden? Kies snel de juiste afmetingen en koop uw vloerkleed snel en eenvoudig via een van de beveiligde betaalmethodes, zoals PayPal, Visa en Maestro. Wilt u ook nog een tapijt voor uw slaapkamer kopen? Deze voegt u ook eenvoudig toe aan de winkelmand. Na de betaling leveren we al uw tapijten gratis bij u aan huis in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Levering aan de rest van Europa vereist een verzendingsvergoeding. Heeft u nog vragen over ons aanbod? We beantwoorden ze graag op het nummer +32 3 238 93 47.

Bekijk ook

klassieke tapijten | moderne tapijten | online tapijt kopen