Klassieke tapijten

Bent u op zoek naar klassieke tapijten voor uw interieur? Want wees eerlijk, wie droomt er nu niet weg bij een Perzisch tapijt? Bij Omid Carpets wordt deze droom werkelijkheid. We zijn de specialist voor al uw tapijten en beschikken over de juiste kennis voor de aankoop van een klassiek vloerkleed.

Klassieke, handgeknoopte tapijten met originele motieven

Wat terug te vinden is in al onze Afghaanse klassieke tapijten is de uitwerking van de traditionele kleuren rood, blauw, zwart en crème tinten, wat typisch is voor het genre van Oosterse vloerkleden. Deze natuurlijke kleuren zorgen voor een sereen geheel, dat ook voor levendigheid zorgt. Elk Oosters tapijt is natuurlijk gekleurd. Daarnaast zijn de klassieke tapijten handgeknoopt en dun, waardoor ze een fris en luxueus uiterlijk geven aan uw interieur. Ook zijn de vloerkleden gemaakt van Afghaanse wol uit Ghazni met de hoogste kwaliteit. Zo weet u zeker dat u jarenlang geniet van de mooie Perzische patronen van uw handgeknoopte klassieke tapijten. Daarnaast bieden we handgeweven kilims aan die bekend staan om hun prachtige, geometrische vormen en design. Ze vertellen een verhaal van natuur en schoonheid waarbij de symbolen telkens een mooie betekenis dragen. Bezoek onze winkel om te weten te komen wat ze exact betekenen. Daarenboven bieden we de mogelijkheid aan om een uniek custom made tapijt voor u te vervaardigen. U kiest de patronen en kleuren en we laten het tapijt in Afghanistan maken. Geweldig, toch?

Vraag advies voor de aankoop van uw vloerkleed

Naast klassieke tapijten, vindt u bij Omid Carpets een ruim aanbod aan machinaal geweven tapijten van een hoogstaande kwaliteit. Zo vindt u bij ons ook tapijten voor de kinderkamer, die eenvoudig te onderhouden zijn en een leuke afbeelding hebben. U koopt uw tapijt eenvoudig en snel online, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel in Deurne. Hier geven onze specialisten alle informatie die u wenst bij de aankoop van klassieke tapijten. Heeft u nog vragen over onze diensten? Bel dan snel naar +32 3 238 93 47.

Bekijk ook

moderne tapijten | online tapijt kopen | shaggy tapijt