Moderne tapijten

Moderne tapijten zorgen voor een warme, huiselijke sfeer in uw woonkamer. Bij Omid Carpets heeft u een ruime keuze aan tapijten, die passen in elk interieur. U bestelt al uw vloerkleden veilig en snel online of u komt langs in onze winkel nabij Antwerpen.

Moderne tapijten uit verschillende stoffen voor een onderhoudsvriendelijk resultaat

Als u kijkt naar het online aanbod van Omid Carpets, vindt u altijd een tapijt dat aan uw wensen voldoet. We hebben heel wat hoogpolige en laagpolige moderne tapijten met een scherp prijskaartje. Bovendien zijn al onze vloerkleden steeds van de beste kwaliteit en worden ze machinaal geweven met de meest moderne technieken. Daarnaast is het ook mogelijk te kiezen uit verschillende moderne tapijten van het merk Obsession, die handgeknoopt zijn. Bovendien zijn al onze vloerkleden geschikt voor vloerverwarming. U vindt een tapijt in elke prijscategorie, omdat wij bij Omid Carpets geloven dat iedereen recht heeft op de zijdezachte luxe van een kwaliteitsvol vloerkleed.

Koop je tapijt online voor het te laat is

In onze webshop hebben we regelmatig acties lopen en ziet u perfect hoeveel tapijten er nog voorradig zijn. Bij elk tapijt kiest u de gewenste afmeting en vervolgens voegt u deze toe aan de winkelmand. Heeft u de moderne tapijten voor uw interieur gevonden? Betaal dan meteen via een van de beveiligde betalingsmethodes zoals Paypal, Maestro, Mastercard, Visa, Bancontact, etc. Na uw betaling leveren we al uw bestelde items gratis bij u thuis in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Levering aan de rest van Europa vereist een verzendingsvergoeding. Heeft u nog vragen over uw bestelling of levering? We staan u graag te woord op het nummer +32 3 238 93 47. Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in onze winkel in Deurne. Hier is het ook mogelijk om uw moderne tapijten af te halen.

Bekijk ook

online tapijt kopen | shaggy tapijt | tapijt kopen