Shaggy tapijt

Bent u op zoek naar een langharige en hoogpolige shaggy tapijt dat zacht aan uw voeten voelt voor in uw woonkamer? Breng dan snel een bezoek aan de webshop van Omid Carpets. Hier vindt u het tapijt dat perfect in uw interieur past, wat uw stijl ook is. U koopt online uw vloerkleed tegen de scherpste prijzen. Ontdek snel het aanbod online.

Shaggy tapijt voor een kindvriendelijk en warm resultaat

Wilt u graag een huiselijke en warme sfeer in uw woonkamer creëren? Kies dan voor een langharige en hoogpolige shaggy tapijt van het merk Obsession. Deze tapijten zijn gemaakt uit polypropyleen. Dit zorgt voor erg natuurlijke en warme kleuren en een duurzaam resultaat, wat maakt dat uw tapijt jaren meegaat. Deze stof is ook erg onderhouds- en kindvriendelijk, omdat het fijnstof afweert. Uw shaggy tapijt is beschikbaar in verschillende effen kleuren en diverse formaten. Al de vloerkleden bij Omid Carpets zijn bovendien geschikt voor vloerverwarming.

Kies voor een snelle levering aan huis

In onze showroom in Deurne vindt u het shaggy tapijt voor uw interieur. Is dit te ver of heeft u te weinig tijd? Bestel dan uw vloerkleed snel en eenvoudig online. In onze webshop vindt u tal van tapijten en kussens voor uw woning. In slechts enkele muisklikken bestelt u alles, betaalt u veilig online en wordt uw bestelling gratis naar u thuis verzonden. Heeft u nog vragen over onze webshop of onze tapijten? We helpen u graag verder op +32 3 238 93 47.

Bekijk ook

tapijt kopen | tapijt online bestellen | tapijt online kopen