Tapijt kopen

Staat u op het punt om een nieuw tapijt te kopen voor uw interieur? Bekijk dan zeker eens het uitgebreide aanbod van Omid Carpets. In onze winkel in Deurne en in de webshop vindt u verschillende soorten tapijten in elke prijsklasse. Bovendien verzenden we alle vloerkleden gratis naar u thuis.

Waarom zou u een nieuw tapijt kopen bij Omid Carpets?

Is uw tapijt aan vervanging toe en zoekt u naar een model dat past bij uw interieur? Omid Carpets heeft een ruim aanbod aan effen tapijten, moderne vloerkleden en klassieke tapijten. Daarnaast hebben we ook kleden voor de kinderkamer en slaapkamer. In onze winkel krijgt u steeds advies van een specialist en heeft u de kans om te voelen aan de kwaliteitsvolle stoffen. Na het kopen van uw tapijt in onze winkel, kunt u deze hier ook komen afhalen of wij verzenden uw bestelling gratis naar u thuis in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Levering aan de rest van Europa vereist een verzendingsvergoeding.

Bestel al uw tapijten op een veilige manier online

U vindt ons uitgebreid gamma ook online in de webshop. Zo bespaart u heel wat tijd. Bovendien ziet u altijd perfect hoeveel tapijten er nog voorradig zijn en kiest u uit tal van beveiligde betalingsmogelijkheden, zoals PayPal, Maestro en MasterCard. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze koopjes. Heeft u nog vragen over het online kopen van uw tapijt of onze service? Neem dan contact met ons op het nummer +32 3 238 93 47.

Bekijk ook

tapijt online bestellen | tapijt online kopen | tapijt webshop