Tapijt online bestellen

Wilt u een tapijt online bestellen? Dan wilt u ook wel dat u kwaliteitsvol materiaal in huis haalt. Kies daarom voor de professionele service van Omid Carpets. We staan bekend om onze goede service en het begeleiden van de klanten tot het kiezen van hun droomtapijt. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod aan vloerkleden in verschillende kleuren en patronen. Vind snel het tapijt dat bij uw interieur past.

Een tapijt online bestellen in slechts enkele stappen

Droomt u van een mooi, nieuw vloerkleed bij u thuis? Maar komt u er maar niet aan toe om naar de speciaalzaak te gaan? Kies dan voor de kwaliteitsvolle service van Omid Carpets online. Hier vindt u dezelfde luxueuze tapijten als in onze winkel in Deurne aan dezelfde scherpe prijzen. U bekijkt het volledig aanbod online via de levensechte foto’s en zoom-in mogelijkheden op de tapijten, vervolgens kiest u uw tapijt om te bestellen en betaalt u via een van de vele veilige betaalopties. Na enkele dagen geniet u van uw vloerkleed bij u thuis. Bovendien is de verzending in België,  Nederland, Duitsland en Frankrijk helemaal gratis.

Kies vandaag het tapijt van uw dromen

In de webshop van Omid Carpets vindt u tapijten voor uw woonkamer, maar ook voor de slaapkamer en kinderkamer. Heeft u advies nodig over uw aankoop? Kom dan zeker eens langs in onze winkel in Deurne en stel al uw vragen aan onze specialisten die u met plezier verder helpen. Wenst u meer informatie over het online bestellen van een tapijt? We helpen u graag verder op +32 3 238 93 47.

Bekijk ook

tapijt online kopen | tapijt webshop | tapijten antwerpen