Tapijt webshop

Wilt u een tapijt online kopen en bent u op zoek naar een webshop met een goede en betrouwbare service? Kies dan voor Omid Carpets! We bieden verschillende stoffen, kleuren en patronen aan voor uw tapijt. Daarnaast hebben we een koopjeshoek voor vloerkleden tegen een nog scherpere prijs. Ontdek vandaag nog onze tapijten voor een mooi resultaat in uw woonkamer.

Geniet van een kwaliteitsvolle service bij de aankoop van een tapijt in onze webshop

Droomt u van een Perzisch handgeknoopt tapijt uit Afghanistan? Dan bent u bij Omid Carpets aan het juiste adres. Deze Perzische tapijten zijn vervaardigd uit pure wol, afkomstig van de provincie Ghazni in Afghanistan. Deze tapijten zijn echte eyecatchers en kunstwerken. Zo’n tapijt koop je immers enkel bij een specialist. Omid Carpets is zo’n specialist, waarbij u een prachtig handgeknoopt tapijt ook in de webshop koopt. Hier vindt u verschillende patronen en formaten voor uw Perzisch vloerkleed. Het grootste voordeel is dat u niet naar de winkel hoeft te komen om uw tapijt op te halen, maar dat we het gratis naar u thuis in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland verzenden. Levering aan de rest van Europa vereist een verzendingsvergoeding.

Bestel vandaag uw tapijt en geniet van een gezellige woonkamer

Een kwaliteitsvol tapijt hoeft niet altijd duur te zijn. In onze webshop vindt u verschillende tapijten van merken zoals Obsession, Pierre Cardin, etc. Deze machinaal geweven tapijten zijn steeds van een uitstekende kwaliteit voor zeer scherpe prijzen. Wilt u een effen bruin tapijt? Of heeft u liever een modern bloemenmotief? Alles kan! Ontdek snel uw toekomstig tapijt in de webshop? Heeft u nog vragen over onze online service of wenst u meer informatie over de Perzische handgeknoopte vloerkleden? We helpen u graag verder op +32 3 238 93 47.

Bekijk ook

tapijten antwerpen | tapijten online goedkoop | tapijtenwinkel antwerpen