Tapijten Antwerpen

Bent u op zoek naar een grote winkel om tapijten te kopen in Antwerpen of omgeving? Kom dan langs bij Omid Carpets in Deurne. We hebben een ruim assortiment tapijten voor woon- en slaapkamers. Bovendien betaalt u steeds een scherpe prijs en kiest u voor een tapijt dat jaren meegaat.

Waarom zou u uw tapijten kopen bij Omid Carpets in Antwerpen?

De aankoop van uw nieuw tapijt is een belangrijke beslissing. U wilt immers een kwaliteitsvol resultaat dat goed in uw interieur past. Bent u iemand die graag alle mogelijke opties wikt en weegt? Dan bent u van harte welkom bij Omid Carpets. Onze specialisten tonen u het grote aanbod in moderne en klassieke tapijten en u krijgt de kans om aan alle stoffen te voelen. We leggen een grote nadruk op service en helpen onze klanten om de juiste keuze te maken. Al onze tapijten in de toonzaal in Antwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Na het kopen van uw tapijt leveren we dit steeds aan huis bij u in Antwerpen, of een andere locatie in België of Nederland.

Vind al onze producten online

Wilt u graag een tapijt kopen bij Omid Carpets, maar is Antwerpen toch wat te ver? Of wilt u tijd besparen? Koop dan snel en eenvoudig uw vloerkleed online in onze webshop. Hier kunt u ook nagaan hoeveel stuks er nog voorradig zijn en vindt u verschillende koopjes. U betaalt veilig online via een van de verschillende betalingsmethoden waaronder Paypal, Maestro, Mastercard, Visa, etc. Na de bestelling van al uw tapijten, bezorgen we alles bij u thuis in bijvoorbeeld Antwerpen met PostNL, Bpost of GLS. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Bel dan snel naar +32 3 238 93 47.

Bekijk ook

tapijten online goedkoop | tapijtenwinkel antwerpen | vloerkleed babykamer