Tapijtenwinkel Antwerpen

Kwaliteitsvolle vloerkleden vindt u bij een tapijtenwinkel in Antwerpen. Bij Omid Carpets nemen we de tijd om u te adviseren bij de aankoop van een tapijt en heeft u de keuze uit verschillende maten, materialen, kleuren en technieken. We zorgen ervoor dat u een vloerkleed vindt dat perfect bij uw interieur past. Ons aanbod bestaat uit machinale, moderne tapijten, alsook traditionele handgeknoopte Perzische tapijten en kilims uit Afghanistan. Iedereen kan een droomtapijt vinden in elke prijsklasse. Zo zorgen we ervoor dat iedereen een mooie aankoop kan doen bij Omid Carpets.

Tapijtenwinkel in Antwerpen voor een persoonlijk advies

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw tapijt voor uw woning verwacht u van een specialist dat deze u het juiste advies geeft. Bij tapijtenwinkel Omid Carpets in Deurne, een district in Antwerpen, nemen we de tijd om al uw wensen te bespreken om zo tot de best mogelijke aankoop te komen. Wanneer u bij ons een tapijt koopt, geven we u uitgebreid de tijd om aan de verschillende stoffen te voelen en alles te wikken en te wegen. Na uw bezoek aan onze tapijtenwinkel in Antwerpen, kan u uw tapijt gelijk meenemen.

Geniet van onze veilige online service

Wilt u een vloerkleed kopen bij een gespecialiseerde tapijtenwinkel, maar is Antwerpen niet echt bij de deur? Bekijk dan ons aanbod in de webshop en geniet ook hier van onze excellente service. Wilt u bij uw vloerkleed ook passende kussens kopen? Dat kan! Heeft u nog vragen over het online bestellen van een tapijt of wenst u meer informatie over onze service? Neem dan contact met ons op +32 3 238 93 47.

Bekijk ook

vloerkleed babykamer | vloerkleed bestellen | vloerkleed kopen online