Vloerkleed bestellen

Zoekt u naar een betrouwbare speciaalzaak om een nieuw vloerkleed te bestellen? Kies dan voor de service en het uitgebreid aanbod van Omid Carpets in Deurne. U vindt bij ons een tapijt in elke stijl en in elke prijscategorie. Bekijk ons aanbod online of kom langs in de winkel voor een persoonlijk advies.

Een vloerkleed online bestellen kan snel en veilig bij Omid Carpets

Droomt u van een zacht, hoogpolig tapijt? Bekijk dan zeker de verschillende collecties effen tapijten van het merk Obsession. Deze vloerkleden zijn steeds van een hoogwaardige kwaliteit, zijn eenvoudig in onderhoud en blijven goed liggen. Of heeft u liever een laagpolig tapijt in uw interieur? Dan kan u ook terecht bij ons. Ons uitgebreid assortiment biedt u enorm veel keuze aan qua stijl en poolhoogte van het tapijt. Daarnaast kunt u bij ons ook een Perzisch vloerkleed bestellen of een tapijt met een leuke afbeelding voor de kinderkamer. Kortom, het aanbod is enorm groot! Dit zowel online als in onze winkel in Deurne.

Kom langs in onze winkel en ontdek de verschillende mogelijkheden

U wilt natuurlijk een tapijt dat goed bij uw woonkamer past. Daarom is het belangrijk om voldoende tijd te nemen om de verschillende mogelijkheden te bekijken en indien nodig advies te vragen. Onze medewerkers helpen u graag met het juiste advies. We beantwoorden al uw vragen en u krijgt uitgebreid de kans om aan de verschillende stoffen te voelen. Bent u een snelle beslisser? Dan kunt u uw vloerkleed ook online bestellen en thuis gratis laten leveren. Heeft u nog vragen over de verschillende mogelijkheden? Bel dan snel naar +32 3 238 93 47.

Bekijk ook

vloerkleed kopen online | effen tapijt | effen vloerkleden