Vloerkleed kopen online

Wilt u graag een vloerkleed kopen en genieten van een goede online service? Breng dan een bezoekje aan de webshop van Omid Carpets. Hier vindt u tapijten in verschillende stijlen, kleuren en motieven. U koopt online uw tapijt tegen de scherpste prijs!

Vloerkleed kopen bij een online winkel

Wilt u graag een nieuw tapijt met een goede kwaliteit? U wilt immers toch enkele jaren gebruikmaken van uw vloerkleed. Daarom is het een goed idee om een vloerkleed online te kopen bij Omid Carpets. We hebben tapijten in verschillende stoffen, zoals wol, polypropyleen en polyester. Al onze vloerkleden zijn bruikbaar bij vloerverwarming. Daarnaast zijn ze ook steeds makkelijk te onderhouden door de kwaliteitsvolle vezels.

Betaal uw tapijt snel en veilig via een van de verschillende betaalopties

Bij Omid Carpets bent u er zeker van dat wanneer u overgaat tot het kopen van een vloerkleed online, u steeds van een kwaliteitsvolle service geniet. Zo heeft u keuze uit verschillende betaalmethodes, zoals PayPal, Maestro en Mastercard. Nadat uw bestelling is afgerond zorgt Omid Carpets ervoor dat uw vloerkleed bij u thuis in België of Nederland en omstreken wordt geleverd. De verzending hiervoor is helemaal gratis! Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of producten? Neem dan contact met ons op via +32 3 238 93 47.

Bekijk ook

effen tapijt | effen vloerkleden | goedkope tapijten antwerpen